1. Home
  2. News
  3. 4 + 1 crime escape rooms για δυνατούς λύτες!

03 May

4 + 1 crime escape rooms για δυνατούς λύτες!

Τα crime escape rooms παρέχουν μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τον ενθουσιασμό της επίλυσης ενός εγκλήματος με την πρόκληση της επίλυσης γρίφων και της συνεργασίας.

Μία αλυσίδα με escape rooms και τόσες επιλογές… Λογικό να μη ξέρετε τι θέλετε να επιλέξετε. Παρόλα αυτά, εμείς για αυτό βρισκόμαστε εδώ, να σας διευκολύνουμε ως προς την απόφασή σας.

Σε ένα crime escape room, οι παίκτες πρέπει να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους ως ντετέκτιβ, καθώς προσπαθούν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα. Με στοιχεία διάσπαρτα σε όλο το δωμάτιο, πρέπει να χρησιμοποιήσουν την κριτική τους σκέψη και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων για να λύσουν το μυστήριο και να εντοπίσουν τον δράστη. Δεν είναι μόνο μια ελκυστική και συναρπαστική δραστηριότητα, αλλά παρέχει επίσης την ευκαιρία να εξασκηθούν σημαντικές δεξιότητες, όπως η συνεργασία και η επικοινωνία.

Αυτά τα δωμάτια απόδρασης προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία που επιτρέπει στους παίκτες να εμπλακούν πλήρως με την ιστορία και τους χαρακτήρες, κάνοντάς τους να αισθάνονται ότι είναι πραγματικά μέρος μιας έρευνας εγκλήματος. Είτε είστε λάτρεις των αστυνομικών μυθιστορημάτων είτε απλώς σας αρέσει η πρόκληση, τα crime escape rooms αποτελούν εξαιρετική επιλογή για μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Γιατί, λοιπόν, να μη συγκεντρώσετε τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας και να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στην επίλυση ενός εγκλήματος;

Da Vinci Code – Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη

Το πιο δύσκολο δωμάτιο απόδρασης του καταστήματος! O θάνατος του εφόρου του Λούβρου έχει αναστατώσει τη γαλλική αστυνομία. Ένας από τους πιο γνωστούς καθηγητές που ειδικεύεται στους συμβολισμούς, ο Ρόμπερτ Λάγκο, κατέφθασε χθες στο Παρίσι, έπειτα από παράκληση της αστυνομίας. Όμως δε γνώριζε ότι, για τον επικεφαλής επιθεωρητή της υπόθεσης, ο Ρόμπερτ ήταν ο μοναδικός ύποπτος.

Πριν την σύλληψη του, έστειλε ένα μήνυμα στους πιο εμπίστους φοιτητές του. Σε εσάς. Σας ζήτησε να μελετήσετε τα στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος. Είστε η μόνη του ελπίδα για να διαλευκανθεί η υπόθεση, και να βρείτε τι κρύβεται πίσω από την ασυνήθιστη αυτή δολοφονία. Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας. Κάντε κράτηση τώρα

Split - Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη

Ξυπνάτε κλειδωμένοι σε ένα υπόγειο και τριγύρω σας μόνο σκοτάδι. Καμία διέξοδος και τίποτα δε βγάζει νόημα. Μια φωνή ακούγεται στο βάθος... Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να σας βοηθήσει; Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να ξεφύγετε; Ίσως αυτά που θα βρείτε να σας σοκάρουν περισσότερο και από την ίδια την απαγωγή σας... Κάντε κράτηση τώρα.

Roll the Dice – Νέα Σμύρνη, Αθήνα

Η περιβόητη συμμορία τραπεζικών ληστειών, 10 Minutes Gang, φαίνεται να χρησιμοποιεί ως τόπο συγκέντρωσής της ένα σύγχρονο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης. Έχετε μία αποστολή να φέρετε εις πέρας ως πράκτορες του FBI. Πρέπει να ταυτοποιήσετε όλα τα μέλη της ένα προς ένα και να διαπιστώσετε εάν οι υποψίες της υπηρεσίας σας έχουν βάση ή όχι. Πρόκειται, όμως, για λάτρεις των επιτραπέζιων παιχνιδιών και της υψηλής τεχνολογίας και τα εμπόδια είναι πολλά και προκλητικά. Θα τα καταφέρετε; 80 λεπτά απόλαυση, σκέψη και πρόκληση. Κάντε κράτηση τώρα.

Upside Down – Ηράκλειο, Κρήτη

Ποιος μπορεί να ξεχωρίσει τη φαντασία από την πραγματικότητα, όταν αυτές οι δύο έννοιες συνυπάρχουν; Βρίσκεστε στο Dawkins, μία περιοχή στην οποία λαμβάνουν χώρα πολλά μυστηριώδη γεγονότα. Εκεί στεγάζεται ένα μυστικό εργαστήριο, όπου οι επιστήμονες πραγματοποιούν πειράματα σε ανθρώπους, με σκοπό να ανοίξουν μια διαστατική πύλη που θα επιτρέπει σε υπερφυσικά πλάσματα να εισέρχονται στον κόσμο μας.

 Οι φίλοι σας, έχουν πέσει θύματα των πειραμάτων και κρατούνται αιχμάλωτοι σαν πειραματόζωα. Μοναδική ελπίδα για τη ζωή τους και για την ανθρωπότητα είστε εσείς, που πρέπει να τους σώσετε και να κλείσετε την πύλη για πάντα. Η μοίρα αυτού του κόσμου βρίσκεται στα χέρια σας. Μην ξεχνάτε όμως! Είναι πολύ εύκολο να μπερδέψετε την πραγματικότητα με τη φαντασία. Μείνετε συγκεντρωμένοι στην αποστολή σας! Κάντε κράτηση τώρα.

Baker Street – Κέρκυρα

Ο διασημότερος ντετέκτιβ του κόσμου έχει εξαφανιστεί. Το σπίτι της Baker Street 221b έχει ερημώσει. Η Metropolitan Police έχει πελαγώσει καθώς χωρίς τη βοήθειά του, μία σειρά εγκλημάτων μένουν ανεξιχνίαστα. Εσείς είστε οι καλύτεροι ντεντέκτιβ της Metropolitan Police και σταλθήκατε να ερευνήσετε μήπως το μυστικό της εξαφάνισης του βρίσκεται στο σπίτι του. Κάντε κράτηση τώρα.

Όταν φτάσατε, ανακαλύψατε ότι ο ντετέκτιβ μόλις είχε εξιχνιάσει μια φοβερή δολοφονία και έχει ετοιμάσει ενέδρα για τον δολοφόνο της υπόθεσης, ο οποίος τον κυνηγούσε για να καταστρέψει τα στοιχεία ενοχής του. Ο δαιμόνιος ντετέκτιβ όμως, γνωρίζοντας ότι ο δολοφόνος θα πάει σπίτι του, έκρυψε όλα τα στοιχεία μαζί με τον τρόπο εξόδου από το δωμάτιο. Δυστυχώς για εσάς, φτάσατε πρώτοι και πέσατε στην παγίδα του. Πρέπει να βρείτε τον τρόπο διαφυγής σας πριν εμφανιστεί ο δολοφόνος και σας βρει εκεί. Θα τα καταφέρετε;

Εν κατακλείδι, τα crime escape rooms παρέχουν μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τον ενθουσιασμό της επίλυσης ενός εγκλήματος με την πρόκληση της επίλυσης γρίφων και της συνεργασίας. Αυτά τα δωμάτια είναι ιδανικά για όποιον θέλει να διασκεδάσει και παράλληλα να αναπτύξει σημαντικές δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη, η επίλυση προβλημάτων και η επικοινωνία. Αν λοιπόν ψάχνετε για έναν μοναδικό και συναρπαστικό τρόπο να περάσετε το χρόνο σας, μαζέψτε τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας και δοκιμάστε ένα δωμάτιο απόδρασης από εγκλήματα. Δε θα απογοητευτείτε!