1. Home
  2. News
  3. Ανακαλύψτε τις προσφορές στα escape rooms του The MindTrap

21 July

Ανακαλύψτε τις προσφορές στα escape rooms του The MindTrap

Το καλοκαίρι μένεις MindTrap!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα συναρπαστικό ταξίδι επίλυσης μυστηρίων και αποκρυπτογράφησης κωδικών; Μη ψάχνετε άλλο από το The MindTrap, τον απόλυτο προορισμό για συναρπαστικές εμπειρίες escape rooms στην Ελλάδα. Σε πέντε καταστήματα, Αθήνα (Πειραιάς & Νέα Σμύρνη), Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή & Mediterranean Cosmos) και Κρήτη (Ηράκλειο), σας προσφέρουμε μια σειρά από συναρπαστικά δωμάτια απόδρασης και με… έκπτωση!

Πειραιάς, Νέα Σμύρνη και Mediterranean Cosmos: Back2Back 20% έκπτωση

Εάν δεν μπορείτε να χορτάσετε τους συναρπαστικούς γρίφους του The MindTrap, σας έχουμε καλύψει! Επισκεφθείτε οποιοδήποτε από τα escape rooms στον Πειραιά, στη Νέα Σμύρνη της Αθήνας ή στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης για μια back2back περιπέτεια και θα απολαύσετε αποκλειστική έκπτωση 20% στη δεύτερη κράτηση. Win-win!

Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη: Έκπτωση φοιτητών και ανέργων

Στο The MindTrap Tsimiski στη Θεσσαλονίκη έχουμε ένα ξεχωριστό κέρασμα για τους ανέργους και τους φοιτητές. Κάθε Τρίτη μπορείτε νααπολαύσετε μια φανταστική έκπτωση 30%! Επίσης, μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση back2back 20%!

Ηράκλειο, Κρήτη: Αποκαλύψτε το μυστήριο στα γενέθλιά σας!

Γιορτάστε τη ξεχωριστή σας μέρα με στυλ στο The MindTrap Herakleion στην Κρήτη! Συγκεντρώστε τους φίλους και την οικογένειά σας για μια αξέχαστη εμπειρία πάρτι γενεθλίων. Με μόλις 9 ευρώ ανά άτομο, μπορείτε να προκαλέσετε τους αγαπημένους σας και να περάσετε όμορφα, δίχως να... βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, διότι… ο εορτάζων συμμετέχει στη διασκέδαση δωρεάν! Είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνετε τη γιορτή των γενεθλίων σας πραγματικά εξαιρετική. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση back2back 20%!

Σας ιντριγκάρουν αυτές οι προσφορές; Τότε κάντε σήμερα την κράτησή σας! Είτε είστε έμπειροι είτε πρωτάρηδες, η ποικιλία των δωματίων μας έχει κάτι για όλους.

Αποκαλύψτε μυστικά, λύστε γρίφους και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις με το The MindTrap! Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι έτοιμη να σας καλωσορίσει και να σας καθοδηγήσει σε μια συναρπαστική εμπειρία, που όμοιά της δεν υπάρχει. Μη χάσετε τις αποκλειστικές εκπτώσεις μας - η επόμενη περιπέτειά σας περιμένει!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα που σας ενδιαφέρει. Υπάρχει περίπτωση αλλαγών.