1. Home
  2. News
  3. Top 3 escape rooms για τον Οκτώβριο

27 September

Top 3 escape rooms για τον Οκτώβριο

Trick or Treat?

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας του Halloween, και τα spooky escape rooms είναι ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσετε. Αυτά τα δωμάτια απόδρασης είναι γεμάτα με μυστήρια, γρίφους και ανατριχίλες, και είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν να περάσετε μια αξέχαστη εμπειρία.

Αν ψάχνετε για κάτι με jumpscare, τότε σας έχουμε τα κατάλληλα escape rooms. Υπάρχουν δωμάτια απόδρασης για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Είτε είστε λάτρεις του τρόμου είτε απλώς ψάχνετε για μια περιπέτεια, ένα spooky escape room θα σας μεταφέρει σίγουρα στο κλίμα!

House of Tricks – The MindTrap Heraklion

Πολλοί μιλούν για το σκοτεινό διαμέρισμα, που κάθε χρόνο σε αυτή τη μέρα, τρομάζει όσους προσπαθούν να "παίξουν" μαζί του. "Trick or Treat?" ακούγεται έξω από την πόρτα, αλλά η απάντηση δεν έρχεται ποτέ και η πόρτα δεν ανοίγει σχεδόν για κανέναν. Όσοι είδαν τι κρύβεται μέσα του, δεν γύρισαν ποτέ για να το διηγηθούν στους υπόλοιπους. Κάντε κράτηση.

Motel No. 18 – The MindTrap Tsimiski

Αφού φτάσετε στον προορισμό σας, συνειδητοποιήσατε ότι ο ξενώνας που έχετε κάνει κράτηση είναι άδειος και η φίλη σας δεν βρίσκεται εκεί. Αποφασισμένοι να βρείτε τι της έχει συμβεί και να λύσετε το μυστήριο, βρίσκεστε μπλεγμένοι στο άρρωστο και ανατρεπτικό παιχνίδι ενός σαδιστικού μυαλού. Κάντε κράτηση.

The Reservation – The MindTrap Piraeus

Ως τολμηροί ταξιδιώτες επιλέγετε να επισκεφθείτε το μυστηριώδες ξενοδοχείο και να μείνετε στην παλιά πτέρυγα του. Θέλετε να μάθετε τι πραγματικά κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Η περιέργεια όμως καμιά φορά δεν έχει καλή κατάληξη. Κάντε κράτηση.

Για να μάθετε και την ιστορία των escape rooms, πατήστε εδω. Επίσης, για να έχετε εγγυημένη επιτυχία, δείτε εννέα βασικούς κανόνες των escape rooms